top of page

Om oss

Vi ønsker hjertelig velkommen til et kreativt og utviklende dansemiljø.

Vi tilbyr et bredt tilbud innenfor de sceniske danseformene. Vi har fokus på kvalitet og at dans er gøy. Tilbudet gjelder barn og ungdom som ønsker å trene dans som en hobby, eller satse på dans som et yrkesvalg.

 

Ballettskole drives i dag av Marianne Høymer og hennes datter Ingvild Høymer. Vi holder til i flotte lokaler i Verpetveien 29 i Vestby Nord. Vi har også undervisning på Brevik skole i speilsalen i Son på torsdager og Grevlingen Flerbrukshall i styrkerom  på tirsdager .

10641108_1532239557013660_48591517800559

Marianne Høymer eier av 

Dans & Ballett

Ble ferdig utdannet ved Statens Balletthøgskole nå kalt KHIO (Kunsthøgskolen i Oslo) i 1993.  Har jobbet på en rekke ballettskoler i Oslo og omegn. Underviser på KHIO i steppdans 3 kl jazz bachelor. Hun har sittet som sensor på avgangsklasser ved danselinjen på Fagerborg videregående skole, jobbet på Follo folkehøgskole og Vestby Videregående skole. Er i dag driver og eier av Dans & Ballett 

 

 

IMG_1036.jpeg

Ingvild Høymer 

 

Ingvild utdannet danser fra Northern School of Contemporary Dance i England.

Hun har jobbet med en rekke internasjonalt anerkjente koreografer som Gavin Coward, Siv Gaustad og Hetain Patel. Som utøvende danser har hun medvirket i oppsetninger som Jesus Christ Superstar in Concert, 

Ski Rocketeater, Alvedronningen og ulike oppsettinger i The Riley Theatre i  Leeds.  Ved siden av å jobbe på Dans & Ballett videreutdanner Ingvild seg nå på Kunsthøyskole i Oslo.

bottom of page